fitnesscenter

Før du kan tegne abonnement skal du oprette en bruger-profil i Conventus

Step 1: Opret bruger tryk her

Oprettelse:                        99,-   (oprettelse koster kun 1,- indtil 31/8)

Depositum nøglebrik:   60,-

 

Når du har oprettet din bruger får du tilsendt brugernavn og adgangskode på din e-mail.

Step 2 - Vælg abonnement

Når du opretter et abonnement skal du bruge dit brugernavn og adgangskode.

 

 

 

Ændring af dine oplysninger:

 

Handelsbetingelser for løbende abonnement på fitness:

Køb og betaling af abonnement aftaler

Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser - godkender medlemmet, at Thyregod Fritidscenter er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Medlemmet giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Thyregod Fritidscenter må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned), så længe abonnementet løber.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Thyregod Fritidscenter eller medlemmet. Opsigelse løbende måned, når der er gået 3 eller 6 måneder efter aftalens indgåelse. Opsigelse af abonnementsaftaler og fornyelse kan ske på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Thyregod Fritidscenter ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Behandling af personoplysninger

Thyregod Fritidscenter har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Thyregod Fritidscenter indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ved handel gennem webshoppen på www.centerthyregod.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre Thyregod Fritidscenter, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Thyregod Fritidscenter som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1)hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for Thyregod Fritidscenter gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

Lej svømmehal og badeland

Lej svømmehallen, badelandet eller idrætshallen.

Skal du lave en sjov dag med dine venner, kollegaer, familie eller andre, så prøv noget nyt. Eller hvad med at invitere dine fødselsdagsgæster i svømmehallen.

Lej f.eks. vores badeland. I får det hele for jer selv, I kan lege, plaske, grine, synge, råbe, pjatte alt det i vil.

Priser fra kr. 700.- pr time.

Ring og få en snak med os. Vi kan skræddersy et program der passer lige netop til dine behov.

Ring 5193 4087


© 2019 Center Thyregod